lauantai 2. maaliskuuta 2013

Belvita Breakfast -energiaa aamupäiväksi


Pääsin mukaan Buzzador -kampanjaan testaamaan uusia Belvita Breakfast aamukeksejä.
Lisää Buzzadorina toimimisesta ja oman linkkini löydät blogini sivupalkista.

Maistettavaksi saapui kolmea eri makua:

Hunaja-Pähkinä saa sopivan makeuden hunajasta, johon pähkinä tuo mukavan vivahteen. Täysjyväkeksit ovat KUIDUN lähde ja maistuvat lempeiltä aamuteen tai –kahvin kanssa.

Tähän tuotteeseen on leivottu hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.
Rapeat täysjyväkeksit saavat pehmeän säväyksen maidosta. Ravitsevat ja maukkaat keksit viljalle luontaisia B-VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA.

Lainaukset ovat osoitteesta www.keksihylly.fi/ josta löytyy mm. reseptejä ja lisätietoja kekseistä.

Keksien kerrotaan sopivan hyvin aamupalaksi sillä ne vapauttavat hiilihydraatteja hitaasti ja tasaisesti neljän tunnin ajan.

Paketin kyljessä on vinkkinä että aamupalaksi voisi nauttia neljä keksiä, hedelmän, maustamatonta jogurttia ja kupin kahvia. Koko aamupalaa ei siis olekaan tarkoitus korvata näillä kekseillä.

Oma suosikkini oli hunaja-pähkinä, lapsista vanhempi piti jogurttitäytteisistä ja nuorin ei pitänyt kekseistä lainkaan.

Otin keksejä mukaan töihin, pieneksi välipalaksi aamukahville ja välillä napsin näitä iltapäivällä ennen kotiin lähtöä. Siihen keksit sopivatkin hyvin, talttumaan nälkää jotta pysyy järjissään päivällispöytään asti. Keksit on yksittäispakattu niin että pussukassa on neljä keksiä, jogurttitäytteiset kahden keksin eriin. Pussukka on helppo ottaa käsilaukkuun mukaan, tai koululaiselle reppuun.

Jatkossa voisin ostaa keksejä mukaan esimerkiksi retkille tai kaappiin koululaiselle napostetavaksi. Näissä on aika paljon kaloreita joten jatkuvasti en näitä lähtisi syömään.

Lopuksi vielä oma vinkkini keksien käyttöön. Kuva on otettu aamun hämärissä.


Maustamatonta jogurttia, mehukeittoa ja seassa murustettu Belvita Breakfast keksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti