tiistai 5. maaliskuuta 2013

Helsingin tuliaisia


Pitkästä aikaa pääsin ostoksille Helsinkiin. Olipa mukavaa! Lapseton työkaveri jaksoi kiltisti katsella läpi lastenvaatekaupat. Teki mieli ostaa kaikki keltaiset vaatteet, korut ja huivit.

 

Kävin hypistelemässä Polarn O. Pyretillä sitä keltaista windfleeceä, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut sitä ostaa. Ostin sitten vain tuon pinon päälimmäisen, keltaisen raitapipon. Sen alla on Ticketin lime pipo, Dpamilta pusero joka näkyy ensimmäisessä kuvassa sekä kahdet herkullisen väriset leggarit Name It:iltä.


 Zaralta nappasin vielä tämän mustan, ihanan pehmoisen villatakin. Se olikin tarpeen kun paukkupakkaset maanantaina yllättivät. Taustalla näkyy taulu jonka voitin White & Freshin arvonnasta. Sain valita mieleiseni Walldesignin valikoimasta. Täytyy hankkia vähän suuremmat kehykset ja miettiä taululle hyvä paikka.

 

Kävin syömässä Copas Y Tapasissa. Ravintolan idea on kiva, siellä ei ole lainkaan ruokalistaa. Tarjoilija kysyi kuinka monta tapaa haluamme ja onko jotain allergioita, ja hetken kuluttua saimme "yllätystapaksia". Jälkiruoaksi tilasimme lajitelman juustoja. Mukava paikka, pöytä kannattanee varata etukäteen. 

1 kommentti:

  1. hauskan kuulloinen ravintola! ja noi pentikin kynttilänjalat on sievät :)

    Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista