tiistai 21. toukokuuta 2013

SyntymäpäivätKuopus täytti vuosia ja järjestimme ensimmäistä kertaa kaverisynttärit. Juhliin saapui neljä mukavaa ystävää päiväkodista, jotka onnellinen päivänsankari otti vastaan itse valitsemassaan rennohkossa asussa.


Angry Birds kakku on Fazerin ja se löytyi kaupan pakastekaapista. Kiireisen äidin helppo valinta ja lapset olivat tästä kovasti innoissaan, tätä otettiin toinenkin annos. Lisäksi tarjoilimme pientä naposteltavaa, karkkia, sipsejä ja olimme myös valmistaneet "siilin", eli kaalin joka päällystettiin foliolla ja tökittiin täyteen coctailtikuissa olevia naposteltavia.Lahjapaketeista löytyi erilaisia merirosvojuttuja, legoja, pihapeli, karkkia...Ja ystävät auttoivat pakettien avaamisessa ja karkkien napostelussa. Yllätyin kuinka hienosti ja rauhallisesti kaikki lapset käyttäytyivät. Pojat leikkivät yhdessä merirosvoja ja tytöt keskittyivät piirtämään.

Tyttären juhlaeleganssiin kuului tämän hetkinen suosikkipukine, haalarit ovat hänestä ihania. Nyt huolitaan jo sinisetkin vaatteet, kaiken ei enää tarvitse olla vaaleanpunaista.

Samaan aikaan ihanaa ja haikeaa, syntymäpäivät ja aina vaan isommat "vauvat".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti