maanantai 12. elokuuta 2013

Ihana Pikku Stella (sis.ale-koodeja)


Pikku Stella on vaatepuoti joka haluaa tarjota valikoimassaan jokaiselle jotakin.Kävin tutustumassa laajaan valikoimaan, joka sisältää niin iloisen värikkäitä, reippaita kuoseja kuin ihania, vanhasta ajasta muistuttavia laadukkaita vaatteita, joita ei ihan jokaisella tule vastaan.
Putiikista löytyy myös valikoimaa joka sisältää romanttisuutta, leikkisyyttä sekä ripauksen boheemiutta. 

Koostin muutaman kollaasin ihanista uutuustuotteista ja postauksen lopusta löytyykin mukavat ale-koodit, myös näitä uutuuksia varten!

Kahdessa ylemmässä kollaasissa on Creamien hempeän sävyisiä asuja. Aivan ihastuttavia, eikö totta?

Nämä ovat juuri sellaisia mitä tyttäreni mielellään käyttäisi, sieviä ja juuri oikeita vaalenpunaisen sävyjä. Ja tuo huivi, sellainen olisi ehkä ihan pakko saada!


Tähän kuvaan valitsin ajankohtaisia takkeja syksyyn. Kuvassa on Mini A Turen takit sekä tytölle että pojalle ihanin tähtiheijastimin, Creamien Carla -softshell takki sekä pikkukuvassa Creamien Nugga -talvitakki. 

Valikoimaa Pikku Stellassa pyritään uudistamaan usein, joten kannattaa pysyä kuulolla ja käydä seuraamassa verkkopuodin vaihtuvaa valikoimaa. Asiakaspalvelu heille on sydämenasia ja se onkin tärkeä juttu näin kuluttajan kannalta. Teen itse mielelläni hankinnat pienemmistä verkkopuodeista ja saankin näin parempaa ja nopeampaa palvelua.

Pikku Stella haluaa tarjota lukijoilleni seuraavat alennuskoodit:

–15% UUTUUKSISTA koodilla  HUTTUJA
ja koodilla HUTTU –20% kaikista normaalihintaisista EI UUTUUKSISTA.  (koodit ovat voimassa keskiviikkoon)

 *KLIK* ostoksille :)
 

Tässä vielä syksyisiä sävyjä Nosh Organicsilta ja Kramilta.

Postaus on toteutettu yhteistyössä Pikku Stellan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti