maanantai 5. elokuuta 2013

Outlet hauskuuksia


Kävin katsomassa millainen paikka on Nanso Outlet. Ja eihän sieltä ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä. Nanson lisäksi tarjolla oli muitakin merkkejä:  Black Horse, Finnwear, Vogue, Amar, Norlyn ja KS. Hämeenlinnan Nanso Outletin yhteydessä oli myös Reiman outlet, ja tarjolla oli ainakin edullista toppaa ja Angry Birds -vaatteitakin alennushintaan.

Pyörittelin sievää välikausiasua käsissäni, mutta jätin sen sitten ostamatta. Kuinka monta kivaa takkia syksyksi voi hankkia hyvällä omallatunnolla?

Ostin -70% alennuksella kaksi noita raidallisia trikoopaitoja, sinisen tuon harmaan lisäksi. Minusta harmaa huppariliivi ja pöksyt keltaisilla vetskareilla on aika söpöliinit. Ja pikkumies pitää näistä kovasti itsekin.

Tytär sai punaiset olohousut. Housuissa pitää olla joku "juttu" että hän huolii ne ylleen hameen sijasta. Näissä ne ovat nuo rypytetyt taskut. Itse pidän noista lahkeiden pitkistä resoreista.Lomailu vielä jatkuu melkein kaksi viikkoa. Esikoinen aloittaa ensi maanantaina koulutiensä. Taidan jännittää enemmän kuin tytär..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti