perjantai 18. lokakuuta 2013

Ensilumi


Ensilumi on maassa ja lapset halusivat heti herättyään ulos leikkimään. Samalla vähän kuvailin tyttären uutta toppahaalaria. Haalari ja hanskat ovat merkiltään Fransa kids ja meille ainakin uusi tuttavuus. 


Tytär on 126 cm pitkä ja haalari kokoa 128 cm. Mitoitus on väljää. Haalari vaikuttaa laadukkaalta ja lämpimältä ja tyttö itse pitää kuosista ja väristä kovasti. Talvikengiksi hän muuten ehdottomasti halusi Kuomat. Niissä ei kuulemma varpaat palele ja ne on myös helppo pukea jalkaan.Pikkuveljellä on viimetalvinen Molo kidsin haalari, mutta sitä hän ei kuulemma aio laittaa päiväkotiin. Ajattelin käydä katsomassa Reiman uusia Angry Birds toppia, kunhan ne tulevat kauppoihin. Koska ne muuten tulevat, tietääkö kukaan? Aika myöhään minusta.


Reissu mummilaan siirtyi huomiselle kun autossa on alla vielä kesärenkaat.

11 kommenttia:

 1. Ihanat haalarit! Tytön haalari on muuten vilkkunut parissa muussakin blogissa ja sitä on kehuttu kovasti. Olisi kiva lukea käyttökokemuksiakin sitten, kun niitä on kertynyt ;)

  Reiman Angry Birds -topat ovat kyllä tulossa myyntiin melko myöhään. Itsekin mietin, että kyllä on moni ehtinyt jo talven topat hankkia. Luin Reiman fb-sivulta, että mallito tulisi myyntiin lokakuun lopulla. Olisiko jo ensi viikolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy keväällä kirjoitella, kuinka haalari selvisi talvesta :)
   Jaaha, täytyy seurata tilannetta ja lähteä sitten sovittelemaan Reimaa kun ne kauppoihin saapuvat.

   Poista
 2. ihania iloisia lapsia. Ja kuvannököiset haalarit. Kerrohan talven jälkeen kokemuksia tuosta tytön haalarista, meillekkin ihan uusi tuttavuus. Ja tuo keltainen molon haalari on kyllä niin herkku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kaapissa oli pojallekin Fransan musta haalari, mutta koko 122 cm on ihan liian suuri. Mietin jemmaanko ensi talveen vai myynkö pois.
   Keltainen molo on kyllä pirteä :)

   Poista
 3. Googlettelin Fransan haalareita, kun menin tyhmänä myymään pojan mustan viimetalvisen pois ja nyt etsin kuumeisesti uutta tilalle... Osui siis silmään tämä. Meidän neidillä oli koko viime talven samainen haalari käytössä ja nyt otettiin se 'rymyhaalariksi' uuden Molon rinnalle vielä tähänkin talveen. Samanlaisen löysin pikkusiskolle (juuri 1v.), ovat ihania samiksia. <3 Mulla ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa tuosta haalarista! Kummankaan lapsen (nyt 4- ja 6-vuotiaat) haalareissa ei ole viime talven jäljiltä juuri mitään jälkeä ja ovat olleet tosi kovassa käytössä. Reilua kokoa, sillä meidän reilu 130cm eskarityttö mahtuu vielä heittämällä 128cm haalariinsa. :) Mutta siis, toivottavasti pysyy teillä yhtä hyvänä kuin meillä! :)

  VastaaPoista
 4. Googlettelin Fransan haalareita, kun menin tyhmänä myymään pojan mustan viimetalvisen pois ja nyt etsin kuumeisesti uutta tilalle... Osui siis silmään tämä. Meidän neidillä oli koko viime talven samainen haalari käytössä ja nyt otettiin se 'rymyhaalariksi' uuden Molon rinnalle vielä tähänkin talveen. Samanlaisen löysin pikkusiskolle (juuri 1v.), ovat ihania samiksia. <3 Mulla ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa tuosta haalarista! Kummankaan lapsen (nyt 4- ja 6-vuotiaat) haalareissa ei ole viime talven jäljiltä juuri mitään jälkeä ja ovat olleet tosi kovassa käytössä. Reilua kokoa, sillä meidän reilu 130cm eskarityttö mahtuu vielä heittämällä 128cm haalariinsa. :) Mutta siis, toivottavasti pysyy teillä yhtä hyvänä kuin meillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen. Merkki on meille uusi :) Pojan uusi122cm musta haalari on kaupan, jos joku sen haluaa ostaa. Poika ei suostu enää käyttämään haalaria.

   Poista
  2. Hei! Olisin mahdollisesti kiinnostunut mustasta haalarista. Minkä kokoiselle se on liian iso? Ja millaista hintaa siitä ajattelit? Laita vaikka suoraan viestiä mailiin: akselmanposti (at) gmail.com

   Poista
 5. Minulla on poikia ja ostin ensimmäistä kertaa tuon Molon haalarin. Poika tykkää siitä kyllä ja toivoisin, ett äkäyttäisi vielä ensi talvenakin haalaria. Lapset ovat aika ehdottomia noiden vaateasioiden kanssa. Kiva blogi ja liityin lukijaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja tervetuloa mukaan! Molon haalarit ovat mielestäni mukavan keveitä mutta silti lämpimiä :) Harmi etteivät haalarit enää pojalleni kelpaa, paljon nopeampia ja helpompi pukeakin. Nyt kiristellään aamuisin hampaita henkselihousujen parissa, aina on henkselit jossain ihme jumiksessa, solmussa tai liian kireällä, liian löysällä jne jne.. Ilman henkseleitä housut tippuvat päältä.

   Poista
 6. Kiva kun löysimme toisemme täältä. Kuullaan taas ja kivaa viikkoa :)

  VastaaPoista