torstai 17. lokakuuta 2013

Villervalla samistelua
Skidistä tilatut Villervallan nutut saapuivat ennätysnopeasti. Mukavaa kun lapset vielä suostuvat samistelemaan. Takeissa on hauskana yksityiskohtana yksi erivärinen neppari. Pinkissä takissa vihreä ja mustassa punainen. Vähän reilulla kasvunvaralla nämä otin. Tytär on 126cm pitkä ja takki kokoa 134. Kuvittelisin että kuivurissa nämä menevät kuitenkin vähän kasaan. Löytökorissa on näitä vielä ja hyvällä alennuksella raikkaita kesävaatteita.

Lapsilla on jalassaan heidän itsensä valkkaamat farkut. Pikkuveljen rennot lökärifarkut hienoilla tähtipolvilla löytyivät Lindexistä. Isosisko valkkasi H&M:n timanttifarkut.

Kohta on syyslomaviikko takana. Hienosti aika on saatu kulumaan vaikka ei ole mitään sen ihmeellisempää tehtykään. Parasta taitaakin olla se, että ei ole kiire mihinkään.

2 kommenttia:

  1. Onpas kivat Villervallat, tuollaisia en olekaan ennen huomannut! Onkos nuo Pojan tähtifarkut ihan uutta mallistoa, sellaiset tarvittaisiin tänne ihan heti:)

    VastaaPoista
  2. Jep, tähtifarkut ovat uutta mallistoa. Kivan pehmoiset ja kiristämättömät, sopivat hyvin myös ulkovaatteiden alla pidettäviksi.

    VastaaPoista