keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Pikku pirskeet


Pääsimme mukaan Hopottajat  kampanjaan maistamaan lasten juhlajuomia. Juhlajuoma sopii kaikenikäisille. Juoma on kuplivaista, C-vitaminoitua ja sisältää 12 % täysmehua.

Sopii kaikenikäisille lapsille. Kupliva juoma on C-vitaminoitu ja siinä on 12% hedelmätäysmehua. - See more at: http://www.lasso.fi/tuotteet/disney-planes-75cl-kupliva-lasten-juhlajuoma/#sthash.jZsTRLlI.dpuf
Sopii kaikenikäisille lapsille. Kupliva juoma on C-vitaminoitu ja siinä on 12% hedelmätäysmehua. - See more at: http://www.lasso.fi/tuotteet/disney-planes-75cl-kupliva-lasten-juhlajuoma/#sthash.jZsTRLlI.dpuf
Lapset olivat innoissaan, kun lähetys saapui ja sieltä paljastui kokonaista kuusi eri makua maistettavaksi: Planes pullossa persikan makuista, muumiaiheinen pulloja on kaksi erilaista, toinen maistuu mustikalle ja vadelmalle ja toinen metsämansikalle, prinsessat pullosta paljastui omenaista kuplajuomaa, Autot maistui mansikalle ja Mikki Hiiri pullon juoma on maultaan vaalea viinirypäle.


Kutsuimme kaverit kokoon ja juhlajuoman kanssa jouluisia herkkuja maistelemaan.

No, mitä lapset sitten pitivät näistä? Pullon avaaminen oli jännittävää sillä korkki poksahtaa. Autot pullon korkki itseasiassa ampui aika vauhdilla ja kopsahti tytärtä otsaan. Muistakaamme siis turvaväli!
Juomat kuplivat ja ovat hieman limsamaisia, joka ei miellyttänyt kaikkia vieraitamme. Useampi maistaja ei välittänyt hiilihaposta, vaan joi mieluummin tavallista mehua.
Pullojen kuva-aiheet todettiin tosi kivoiksi. Ideoitiin että Frozen elokuvan tytöistä saisi ihanan pullon.

Parhaan makuinen meidän mielestämme oli muumipullon juoma.


Meidän lapset pitivät näistä kyllä kovasti. Ja voisimme hankkia näitä esimerkiksi synttäreille tarjolle limsan sijaan.

Tässäpä vielä suosittelija linkkini jos haluat liittyä kauttani Hopottajiin.

5 kommenttia:

 1. Nuo ovat kyllä ihanan näköisiä pulloja ja sopivat mainiosti juuri lasten juhliin juomiksi. Kuohuminen ja hiilihappo ovat juuri ideana näissä juomissa, mutta meillä jäävät juuri niiden takia ostamatta ainakin vielä. Kuplajuomat eivät maistu sitten millään. Ehkä vuoden tai parin päästä :)

  Mä olen juskus liittynyt Hopottajiin, mutta sittemmin keskittynyt kuitenkin vain Buzzaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopottajien sivustoa on uudistettu ja ainakin minusta Hopottaminen on nyt aiempaa "helpompaa". Kampanjoitakin on tarjolla useammin kuin ennen.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Moikka moi! Kurkkaa meiliisi. yst.terv. minityyli.fi

  VastaaPoista
 4. Wau, sä oot linkittänyt hienosti kaikki arvonnat! Kiitos, kun laitoit minun omani myös siihen! :)

  VastaaPoista