torstai 6. helmikuuta 2014

Watson

Isosisko istuu kolmatta päivää neljän seinän sisällä. Häntä vaivaa sitkeä kuume, joka onneksi näyttäisi nyt hellittävän. On ollut aika tylsää. Hän on leikkinyt kauppaa, tehnyt luokkakaverin tuomia läksyjä, tapellut pikkuveljen kanssa ja lakannut sekä kyntensä että keittiön pöydän vihreäksi. Kaikki omat kivat filmitkin on jo katseltu.

Onneksi olemme mukana Buzzadorin järjestämässä kampanjassa ja saamme testata Watsonia iPadillamme. Kuka vaan saa kokeilla Watsonia kuukauden ajan maksutta, mutta testiryhmä sai lisäksi kolme ilmaista leffavuokrauskoodia.

 
Makuuni vuokraelokuvien määrä oli mielestäni tosin aika vähäinen. No, eipä tullut valinnan vaikeutta.
 
Itse olen käyttänyt Watsonia tv-ohjelmien tallennukseen. Meillä ei näy kanava 6 joten olen nauhoittanut sieltä tulevia sarjoja. iPadilta niitä on mukavaa katsella vaikkapa illalla pedissä.
 
Watson palvelu iPadilla oli myös kätevä kun olimme viikonloppuna reissussa. Illalla lapset serkkuineen katselivat vuokraelokuvan ja hyvin mahtui neljä lasta sitä iPadiltakin katselemaan.
 
 
Tässä vielä suosittelulinkkini Buzzadoriin jos haluat liittyä kauttani.
Alla lisää tietoa Watsonista.
 
 
Watson - Suomen monipuolisin tv-sisältö, Makuunin leffavalikoima ja maksu-tv-kanavia. Watson tuo tv-sisällön televisioon, tablettiin, älypuhelimeen ja tietokoneeseen. Watsonin avulla voit katsoa peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen, minkä lisäksi voit tallentaa rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Lisää sisältöä tarjoilevat myös lisämaksusta tilattavissasi olevat mielenkiintoisimmat maksu-tv-kanavat sekä Makuunin leffavalikoima - sadat kotimaiset ja ulkomaiset elokuvat. Tutustu Watsonin monipuoliseen tarjontaan.

Toimii kodin WLAN-verkossa eri päätelaitteilla. Tv, tietokone, tablet ja älypuhelin - kaikki käyvät. Aloita yhdellä ja jatka toisella. Käyttäessäsi Watsonia tv:n kautta tarvitset vain tv-tikun, joka kytketään suoraan televisioosi. Watson tuo ensimmäisenä Suomessa markkinoille tv-tikun, jonka ansiosta iptv- tai digiboxeja ei enää tarvita. Tv-tikun saa näppärästi piiloon television taakse ja johtomääräkin pienenee, sillä tv-tikku toimii langattomasti ja ottaa vielä virrankin usb-johdon avulla suoraan televisiosta. Mobiililaitteissa Watson toimii Android- ja iOS-käyttöliittymissä. Mobiilikäytön mahdollistava Watson-sovellus on tilattavissa veloituksesta Google Playn ja Apple Storen kautta.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti