lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen puuhia

1. Lapsimessut


2) Hämeen linnan pääsiäismarkkinat

 


 3.)Huh. Touhua on riittänyt pääsiäisen aikaan. 

1.)
Kävimme katsastamassa Lapsi messut ja menimme ihan lasten ehdoilla. Minulla oli 20 minuuttia tehokasta shoppausaikaa kun lapset olivat koristelemassa pipareita Paula -lehmän osastolla. Löysin ylimmässä kuvassa olevat Raidan leggarit ja Metsolan paidan joista tuli heti tyttären lempparit. Ostin Metsolan osastolta myös pinkit Metsolan oravaleggarit.Piparien koristelu oli tyttären suosikkijuttu messuilla ja pikkuveli pääsi pelaamaan sählyä joka oli ihan huippua. He halasivat kaikki näkemänsä maskotit :) Voitin vapaalipun messuille, mutta matkalla junassa huomasin unohtaneeni sen kotiin. Mikä harmitus! Kun astuimme sisään Messukeskukseen, pysäytti ihana rouva meidät ja tarjosi minulle itselleen ylimääräisen lipun. Ihana yllätys :)

2.)
Hämeen linnan perinteiset pääsiäismarkkinat kuuluvat pääsiäisenviettoomme. Silloin on linnalla myynnissä käsitöitä, leivonnaisia yms. Linnaan on vapaa pääsy ja lapsista linnan tutkiminen on aina yhtä jännittävää. Askartelupajassa valmistimme origamipupuja ja virpomavitsoja.

3.)
Aulangolla ulkoilemassa.
"Tää on vähän kuin Hämeen linnassa, mutta mahtavampaa", totesi tytär Aulangon näkötornista. Aulangon puistometsän maisemat ruokkivat lasten mielikuvitusta. Ihastelimme maisemaa näköalatasanteelta ja tornista, kävimme moikkaamassa karhupatsasta ja kävelimme pitkospuita pitkin "Röllimetsään". Ja löysimmepä myös röllien karvaa matkanvarrelta.

Yöllä kukko munii ja aamulla lapset saavat etsiä munia.

Hauskaa pääsiäistä kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti