tiistai 29. huhtikuuta 2014

Detria Relaxant - apua kasvukipuihin


Vaivaako teidän lapsianne mystiset "kasvukivut" jotka iskevät yleensä öisin?
Meillä kasvukiput vaivaavat kumpaakin lasta säännöllisesti, pikkuveljeä vähän useammin.
Ensiapuna olemme käyttäneet hierontaa, villasukkia ja pahoissa tapauksissa särkylääkettä.

Hopottajat tarjosi meille mahdollisuuden testata Detrian Relaxant -voidetta

"Tuote on kehitetty rasituksesta kipeytyneiden niskojen, hartioiden ja lihasten hierontaan. Se nopeuttaa särkevien lihasten rentoutumista, vilkastuttaa niiden aineenvaihduntaa ja vähentää suonenvetoja. Miedosti mesiangervolle tuoksuva voide ei sisällä lisättyjä hajusteita. Imeytyy hyvin eikä värjää vaatteita. Relaxant lihastenrentouttajassa vaikuttavat luomuyrtit mesiangervo, väinönputki, kataja ja turve. "

" Relaxant Lihastenrentouttajan salisylaatit sekä vanhemman hieronta yhdessä auttavat kasvukipuihin todella tehokkaasti. Relaxant Lihastenrentouttajaa kannattaakin käyttää päivittäin ennen nukkumaan menoa. Näin toimittaessa vältytään myös siltä, että lapsi herää yöllä kasvukipuihin. Hyvät yöunet ovat lapsen kasvulle tärkeää ja myös takaavat virkeämmän mielen tulevaan päivään. "

Kasvukipujen iskiessä yöllä oli mukavaa napata voide mukaan lastenhuoneeseen. Lapsestakin tuntui että nyt hän saa kipuunsa apua. Hieroin voidetta särkevään jalkaan ja puimme sitten vielä lämpöisen sukan. Lapsi nukahti tyytyväisenä. Voide, hieronta ja vakaa usko siihen että kohta helpottaa olivat selvästi toimiva paketti.

Kun töiden jälkeen valittelin taas särkeviä niskojani, kiikutti lapsi putelin minulle ja yhdessä laitoimme voidetta hartioille ja niskaan. Tunsin saavani helpotusta ja hyvä mielikin tuli lapsen huolehtimisesta.

Mieto mesiangervon tuoksu ei ollut mielestäni paras mahdollinen, mutta onhan se hyvä ettei tuotteeseen ole lisätty ylimääräisiä hajusteita. Tuote kuulostaa muutenkin ihanan luonnonmukaiselta luomuyrtteineen väinönputkineen.

Tuotteeseen voit tutustua lisää täällä sekä tilata verkkokaupasta myös muita tuoteperheen jäseniä: KLIK

Haluaisitko olla Hopottaja? Klikkaa linkkiä ja rekisteröidy mukaan!
Suosittelukoodini on HOP6721.

Beach Housen ihanista lakanoista kiitos Sally. Voitin ne hänen järjestämästään arvonnasta :)
1 kommentti:

  1. Onpas kiva kuulla voiteen toimivuudesta. Meillä on kummallakin nuoremmalla muksulla alkaneet nuo kasvukivut ja välillä laitan lämpötyynyä ja hieron jotta kivut helpottaisi. Tuo onkin ihan testaamisen arvoinen voide!

    VastaaPoista