perjantai 11. huhtikuuta 2014

Dubai
Piipahdin viettämässä pitkän viikonlopun Dubaissa, kahdestaan mieheni kanssa. Tämä olikin eka kahden tekemämme, vähän pidempi lomamatka.

Oli tosi mukavaa ja täytyy sanoa että arjesta tauko teki hyvää.
Lentomatka kesti kuusi tuntia.


Mahdutimme reissuun yhden nähtävyyden. Tässä istuskelen maailman korkeimmassa tornissa, Burj Khalifassa. Varasimme liput etukäteen netistä tuttavan suosituksesta. Hienot olivat näköalat. Torniin oli sisäänkäynti maailman suurimmasta ostoskeskuksesta Dubai Mallista.


Ostoskeskuksessa oli mm. tämä vesiputous, akvaario ja luistinrata. Aivan valtava paikka. Valtavasti lastenvaateliikkeitä ;) Mutta koska tämä nyt oli aikuisten loma, en nuohonnut niitä läpi.Hotellimme oli Hilton Dubai Jumerah Resort ja voin suositella lämpimästi. Hyvä palvelu, siistiä, oma ranta ja uima-altaassa oli lämmin vesi.Tällaiset nuket ostimme lapsille tuliaisiksi. Pukeutumisesta suositeltiin että julkisilla paikoilla liikkuessa olisi kohteliasta liikkua polvet ja olkapäät peitettyinä. Ei sitä kyllä turistit juurikaan näyttäneet noudattavan, aika vähissä vaatteissa näki naisia kaupungillakin. Itse käytin kaupungilla housuja ja t-paitaa, mutta en muutenkaan välitä kovin pienissä asuissa liikkua.


Ja viimeinen vinkkini on että jos menet maailman suurimpaan ostoskeskukseen, laita jalkaasi mukavat kengät! Nuo oikella puolella olevat ballerina ovat varpaansyöjät! Jouduin lopulta ostamaan tuollaiset flipflopi joissa sitten fläpsyttelin menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti