lauantai 24. toukokuuta 2014
Eilinen ilta harjoiteltiin Hippokisoihin. 

Tänään pidetyt Hippokisat olivat meille eka kerta. Todella hyvin järjestetty tapahtuma. Lajit alkoivat ajallaan ja palkintojen jako oli heti. Tarjolla oli mehua ja keksejä ja paikalla oli myös kioski. Kaikki saivat osallistumisestaan mitalin. Vähän kävi sääliksi maskottipuvun sisällä kierrellyttä, mahtoi olla tällä helteellä kuuma puku.

Isosisko juoksi 60m sekä hyppäsi pituutta. Pikkuveli juoksi 40m ja toisena lajina oli pallonheitto.

Palkintosijoille eivät lapset yltäneeet, mutta pitivät kisoista kovasti ja osallistuvat mielellään toistekin. Ainoa harmitus oli pallonheittojonossa pikkuveljeä kiusannut poika. Kaveri tuuppi, yritti viedä lippiksen ja haukkui vielä pikkuveljeä tyhmäksi ennenkuin ehdin hätiin. Vanhempia ei näkynyt lähimailla kun heidän peräänsä kyselin. Pikkuveli kertoi että tyyppi oli vielä liiskannut leppäkertunkin.

Iltapäivällä lapset heittivät talviturkkinsa, minä en vielä tohtinut.

2 kommenttia:

  1. Onpas teillä notkea malli! :) Hippokisat on kyllä kivoja. :) Äh, on niin ärsyttävää että tuollaista väkeä mahtuu joka paikkaan... koitan aina ajatella että lapsihan on viaton, vanhemmissa vika. Meitä riittää joka junaan, ja osa jää asemallekkin...
    Mukava kuitenkin että teidän lapset viihtyi! :)

    VastaaPoista
  2. Hei! En saa sinuun muuten yhteyttä, joten laitan tänne... eli onni suosi sua arvonnassa, otatko yhteyttä laitatko mulle tulemaan mun blogin kommenttiboksiin osoitetietoa (en julkaise sitä), niin saat postia ;)

    VastaaPoista