maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mitä olemme puuhanneetOlemme viettäneet kesälomaa puuhaten kaikenlaista mukavaa. Juhlimme isosiskon balettivuoden päätöstä ihanassa näytöksessä. Ekaluokkalaiset esittivät pilvipalleroisia.Pikkuveli täytti vuosia ja sai heti aamulla monta pakettia avattavaksi. Ensimmäinen hammaskin on irronnut.


Olemme tehneet metsäretkiä ja veneilleet sään salliessa. Vietimme myös ensimmäistä kertaa yön veneessä. Lapsista oli jännittävää viettää aikaa saarta tutkien ja onkien. Muut ilmeisesti nukkuivat kuin tukit, minä en. Mutta aamulla oli ihanaa katsella tyyntä järveä ja kuunnella lintuja.


Useana päivänä on satanut. Silloin olemme kierrelleet kirppareita ja käyneet HopLopissa kiipeilemässä. Paras kirpparilöytö on Ticketin toppatakki isosiskolle ensi talveksi. Maksoi neljä euroa enkä löytänyt siitä muuta vikaa kuin, että se oli ihan yltäpäältä kurainen. Pesemällä lähti liat.


Viime viikonlopun vietimme Rauhassa, Holiday Club Saimaassa. Polskuttelimme kylpylässä ja illalla veimme lapset ekaa kertaa keilaamaan. Isosisko aloitti täyskaadolla ja voitti molemmat erät :)

Vielä olisi kaksi viikkoa lomailua jäljellä. Katsotaan mitä muuta kivaa keksimme puuhata.


1 kommentti:

  1. Kesässä onkin parasta yhdessä tekeminen ja vietetty aika. Joskus tekee hyviä löytöjä, kerran löysin kirpparilta kalevalakorun ainoa kaulaketjun 10e.

    VastaaPoista