maanantai 22. syyskuuta 2014

Silverjungle kotikutsutMikä olisi hauskempaa sateisena syyssunnuntaina, kuin pyytää ystävät koolle ihanien lastenvaatteiden ja kahvikupposen merkeissä.

Luokseni saapui Silverjunglen uutta syysmallistoa esittelemään Nina, ja vieraiksi kuusi ystävätärtä sekä liuta ihania lapsia.


Koska tämä oli kaikille vierailleni ensi kosketus Silverjungleen, kertoi Nina ensin merkin taustasta ja arvoista. Silverjunglehan on kotimainen merkki ja kaikki tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökötex -sertifioituja.


Mallistosta löytyy tuttuja tähtiä, reipasta väriä ja ihania pastellisävyjä. Vaatteita löytyy vauvoista koululaisille (134/140 cm). Alla näkyvää suloista harmaata helmineuletunikaa saa myös vaaleanpunaisena. Kukka on irroitettava ja sen voi kiinnittää vaikka pipoon. Harmi että tässä suurin koko oli 122/128 cm johon Isosisko ei enää mahdu.Ninan esittelyn jälkeen vaaterekillä ja asustepöydän ympärillä kävikin aika kuhina kun äidit ja jälkikasvu valitsivat suosikkejaan. Tyttösten mieleen olivat  etenkin fuksian ja kirkkaan pinkin väriset pipot, tumput ja tuubihuivit. 

Pojille tilattiin ainakin reippaita collegehousuja tähtipaikoilla ja dinohattuja. Tilasipa joku jotain pukinkonttiinkin.


Minä tilasin kerrankin myös itselleni jotakin. Ihastuin näihin harmaisiin pitsisormikkaisiin sekä yhteensopivaan tuubihuiviin.
Kun itse olen Silverjunglen tuotteet hyviksi ja laadukkaiksi todennut, oli mukavaa tutustuttaa myös ystävät näihin tuotteisiin. 
Ystävätär oli tutustunut etukäteen nettikuvastoon, mutta totesimme että onhan se ihan eriasia päästä katsomaan ja kokeilemaan tuotteita ihan luonnossa.
Esimerkiksi pipoja on mukava sovittaa päähän, näkee mallin ja saa varmasti oikean kokoisen.


Haluaisitko Sinäkin järjestää Silverjungle kotikutsut?
Lue lisää TÄÄLTÄ.

Kiitos Ninalle ja vieraille sekä Silverjunglen väelle. Kutsut toteutettiin yhteistyössä Silverjunglen kanssa.


1 kommentti:

  1. Hei, kivaa että löysit blogiini, minäkin löysin tänne. :)

    Ihanaa iltaa toivottelee Tiia Minäkö keski-ikäinen? :)

    VastaaPoista