torstai 27. marraskuuta 2014

Buzzador ja Stabilo EASYergonomics experts -kynät


Nyt pääsimme mukaan ihan huippukivaan Buzzador-kampanjaan testaamaan uusia Stabilo EASYergonomics experts -kyniä. Näiden pitäisi helpottaa oikean kynäotteen löytämistä ja näin helpottaa kirjoittamisen opettelua. Käsialankin pitäisi kaunistua. 

Kyniä on sekä oikea- että vasenkätisille.

Pikkuveljellä on ollut aina motoriikan kanssa haasteita ja vaikka eskaritehtävät valmistuvatkin, on kynän käyttö hankalaa ja oikea kynäote on vielä hakusessa. Siksi onkin mukavaa päästä testaamaan, toisivatko nämä kynät opetteluun helpotusta.

Tänään iltapäivällä kun lapset kotiutuvat eskarista ja koulusta, aiomme piirtää joulukortteja. Luvassa siis testituloksia ja pieni arvonta. Joten pysykää kuulolla.
Jos haluat liittyä kauttani Buzzadoriksi, klikkaa alla olevaa linkkiä:

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=Tanjus


2 kommenttia:

  1. Meillä oli kuopuksen kanssa käytössä noita kyniä, juuri kynäotteen pulmien takia. Ja kynäote löytyi kyllä tosi nopeasti noiden kynien avustukselle. Eli omakohtaisen kokemuksen perusteella voin suositella! Ja myös ammattini (toimintaterapeutti) perusteella suosittelen. Hyvät kynät.

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea teidänkin kokemuksia ja mahdollisia edistymisiä. Me testataan näitä kyniä kans ja tyttö on kyllä tykännyt tosi paljon. Erityisesti lyijytäytekynän kanssa kynäote on jo paljon paremman näköinen kuin tavallisten kynien kanssa.

    VastaaPoista