torstai 6. marraskuuta 2014

Jumppafarkut


Farkut eivät kuulu meillä kummankaan lapsen mielivaatteisiin, koska ne ovat epämukavat. Farkut joko kiristävät tai valuvat päältä. Silmiini sattui MiniQ:n outletista nämä Nova Starin pehmoiset, resorivyötäröiset farkut ja tilasin ne koossa 130 cm. Mielessäni oli Pikkuveli, mutta housut olivatkin sopivat Isosiskolle joten mitään veljestä mainitsematta, annoin ne hänelle.


"Nää uudet farkut on ihanat, nää on varmaan jotkut jumppafarkut!", innostui tytär.
Hän harrastaa balettia ja sirkuskerhoa, ja suosii mukavaa ja mutkatonta pukeutumista.
Uusi lempiväri on vaaleansininen. Puseron hän valitsi itse Me&I:n mallistosta.PS. Tilaus saapui muuten ihan pikavauhtia MiniQ:sta :)

4 kommenttia:

 1. On ne upeat ja mukavat!

  Meillä suositaan kans farkkuosastossa Nova Staria. Neiti itse tykkää eniten farkkuleggareista, joista meillä on tällä hetkellä käytössä koot 120 ja 130. Isommat menee vielä pitkään. Lököfarkuista eli jumppafarkuista neiti tykkää kans rennommassa ulkoilussa. Kivat housut, jotka pysyvät jalassa ja näytävät hyvältä. Löytyypä kaapista Nova Starin collegehousutkin x2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on hyviä, mutta aika hintavia jos täyteen hintaan ostelee. Täytyy siis pitää alekoreja silmällä :)

   Poista
 2. Näyttääpä rennon letkeiltä farkuilta! Noita voisi myös veljentytölle 12v ajatella, sillä hänkään ei ole koskaan suostunut farkkuja käyttämään... Melkein tekisi itsellekin mieli vastaavia :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä itsellekin olisivat mukavat, ei istumatyössä massua kiristäisi farkunkaulus :D

   Poista