keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Paluu arkeenKoulu, eskari ja harrastukset pyörähtävät taas käyntiin pitkän joululoman jälkeen. Ja täytyy sanoa että: "ihanaa!". 
Vietimme monta hauskaa lomapäivää, ja yhtä monta pitkäveteistä. Sellaista, että lapset lähinnä kinastelevat ja venyvät pitkin huonekaluja ja mattoja, kun on niiiin tylsää.

Tytär hyppelehti eilen pitkin käytävää ja kyseli koska balettitunnit taas jatkuvat. Ja oli innoissaan että koulu alkaa.
Repussa kuumotti uusi kosketusnäytöllinen puhelin. Sen hän hankki itse ansaitsemillaan rahoilla (kotitöistä sai pientä palkkaa), sekä isovanhempien kolikkolahjoitusten avulla. KAIKILLA MUILLA jo kuulemma on kosketusnäyttö ja hän oli luokan vika joka sen sai.
Meistä on hyvä oppia rahan arvo ja joutua joskus vähän odottamaankin kivoja juttuja.


Isosisko on harrastanut balettia kohta kolme vuotta, harkat ovat kerran viikossa. 
Parasta ovat tietenkin näytökset. Tänä jouluna he esittivät mukaillun tarinan Pähkinänsärkijästä. Kaikkein pikkuisimmat 3-4 vuotiaat tirriäiset ovat liikuttavia, viimeistään heidän pyrähtäessään näyttämölle kaivan nessut esiin. 
Ja tietysti on aina ihanaa nähdä oman lapset innosta ja jännityksestä loistavat kasvot.

Juttelin erään äidin kanssa jonka tyttärellä on harrastuksia kuusi kertaa viikossa. Itse en jaksaisi kuskailua joka ilta, kaupunkiin ajaa täältä 20 minuuttia. Luulen, että Isosiskokaan ei jaksaisi moista määrää harrastamista.

Baletin lisäksi meillä harrastetaan vain askartelukerhoa, joka kokoontuu tässä omalla kylällä.

Pikkuveli lopetti painimisen. Hän ei halunnut mennä ilman Isosiskoa joka olisi joutunut siirtymään vanhempien lasten ryhmään. Olemme miettineet sählyä jossa voisi käydä yhdessä isin kanssa, se voisi olla hauskaa.

Mitä teilä harrastetaan, vai harrastetaanko mitään?


2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat. <3 Kaunis tytär. <3 Askartelukerhoa jo kolmatta vuotta Porvoon taidetehtaalla ja jumppaa. :) Siinä onkin ihan riittävästi.. <3

    Kivaa keskiviikkoa Siili. <3

    VastaaPoista