keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Tyttö tuli

Täällä hän nyt vihdoin on, kauan kaivattu Pikkuinen.

Toissa maanantaina alkoivat kipeät supistukset aamulla puoli seitsemältä. Kymmeneltä olimme sairaalassa ja 11:46 syntyi kymmenen pisteen tyttö. Kivunlievitykseen ehdin saada vain ilokaasua. Sillä hetkellä harmitti, mutta myöhemmin ajateltuna kokemus oli voimaannuttava. Oli hienoa huomata kuinka oma keho toimii ja tietää mitä tehdä. Kätilö oli mukava ja ammattitaitoinen.
Osastolla vietimme kaksi yötä ja keskiviikkona pääsimme jo kotiin.

Pikkuinen on ollut rauhallinen ja tyytyväinen. Syö reippaasti ja nukkuu hyvin. Yöllä heräilemme syömään parin-kolmen tunnin välein. Kotiuduttuamme kärsin muutaman päivän, tai paremminkin yön, ikävästä jännityspäänsärystä. Kokonaan unettoman yön jälkeen hain päivystyksestä parit kipupiikit kankkuun ja aloin kiinnittää enemmän huomiota imetysasentoihin. Myös hieronta, kipugeeli ja saunominen toivat apua vaivaan.

Seuraavaksi onkin vuorossa ristiäisten suunnittelu.Nimen mietintä ei ole kyllä edistynyt vielä yhtään. Lapsilta on tullut kaikenlaisia ehdotuksia, hauskin oli ehkä Coco joka on Pikkuveljen kaverin kissan nimi.
Pikkuisen röyhelöinen body on Lindexiltä, pöksyt Benettonin ja Beach Housen ihanan pehmoinen pussilakana arpajaisvoitto.

5 kommenttia: