perjantai 12. kesäkuuta 2015

Vauva reissaa

Me aloitimme kesäloman viikon matkalla Espanjaan. Lentomme lähti Tampereen lentokentältä joka onkin mukavan pieni ja helppo lasten kanssa liikkuessa. 

Reissua varten tilasin Mama Isabellen loppuunmyynnistä SÖPÖ imetyssuojan. Sen suojissa oli lentokoneen ahtaudessa helppo imettää, ja vauva nukkuikin melkein koko viisituntisen lennon.


Jaoimme viikon niin, että ensimmäiset neljä päivää majoituimme Fuengirolassa ja hoidimme itse ruokailut. Loput kolme päivää majailimme Benalmadenassa lomakylässä nautiskellen all inclusivesta.Vaikka all inclusive on ihanan helppo lasten kanssa, pidimme kuitenkin kaikki enemmän loman alkuosasta. Uima-altaalla aika tahtoi käydä pitkäksi eikä lomakylässä juuri muuta puuhaa ollut.

 
Vauva oli rentoa reissuseuraa: nukkui paljon, ei syö vielä soseita ja tekemiseksi riitti maailman ihmettely rattaista. Haasteena oli pitää vauva pois auringosta. SÖPÖ suojalla sai kätevästi varjostettua rattaat. Rattaiden kuomun saa takaa kokonaan auki, joten ihan teltassa ei tarvinnut pikkuisen hikoilla.
Silmien suojaaminen auringolta on tärkeää myös. Tilasin Baby Banzit Sunglasses shopista. Tuolta tilatessa kannattaa muistaa, että vaikka toimitus on ilmainen, palauttaminen ei ole. 
Vastaantulijoilta sai vauva monta iloista hymyä kun köllötteli kakkulat päässään.Uimarannan paahteeseen en vauvaa vienyt lainkaan. Sillä aikaa kun muu perhe oli rannalle, kulutimme me tytöt aikaa kaupungilla. Oli mukavaa työnnellä rattaita ihan rauhassa ja syödä jäätelöä. Ja paikallinen kahvi oli ihan tosi hyvää!

Näiltä reissuilta tarttui mukaan pari kivaa kesäsettiä vauvalle. Saa nähdä onko näille täällä Suomen kesässä käyttöä lainkaan.. Vaunu-unille saa pukea haalarin ja pipon.

2 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia matkakuvia! :) Ja miten söpöjä vaatesettejä. :) Viime keväiseltä Berliinin matkalta roudaisin Suomeen ison kasan vaatteita lapselle. Ne olivat siellä niin erilaisia ja paljon edullisempia, kuin suurin osa täällä Suomessa myytävistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, matkoilta löytää vaihtelua vaatekaappiin :)

      Poista