torstai 8. lokakuuta 2015

3 kaveria jäätelöllä

Voi että mitä herkkua löysimme lasten kanssa lähikaupan pakastealtaasta! 

3 Kaverin jäätelöllä voi herkutella hyvin mielin, sillä se on pienen kotimaisen jäätelötehtaan tuote.
Kaikki jäätelöön käytetty maito, kerma ja kananmunat tulevat kotimaisilta tiloilta, marjat Suomen metsistä ja marjatiloilta. Jäätelöt eivät sisällä lainkaan keinotekoisia maku-, väri- tai aromiaineita.

Aika herkullisia makuja tarjolla muuten, vai miltä kuulostaa esimerkiksi Mustikka & Kardemumma tai Punaherukka & Kermajäätelö? Oma suosikkini on Korvapuusti. Nam!

Pieni herkkuhetki aurinkoisena syyspäivänä on arjen juhlaa. 


Samalla reissulla haimme postista pitkulaisen mysteeripaketin. Ensi kerralla saatte kuulla mitä se sisälsi.2 kommenttia:

 1. Sinulla on siellä aika säpinää kolmen lapsen äitinä! Hienoa, kun ehdit blogia kirjoittaa. Kurkkasin tänne ja jäin lukijaksi. On kiva katsella tästäkin kulmasta blogimaailmaa. Minä olen sellainen bonusisoäiti, mieheni kahdella pojalla on neljä lastenlasta 2-5 vuotiaita. Ja jäätelö on heidänkin herkkuaan. Pikkuisin syö sitä silmät kiinni, kun kotona ei arkena tarjota jäätelöä.
  Mysteeripaketti - jännittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, tervetuloa mukaan! Säpinää kyllä riittää, blogi päivittyy hitaanlaisesti juurikin tästä syystä :) Jäätelö on kyllä hyvää, juuri silmät kiinni nautiskeltavaa herkkua.

   Poista