lauantai 17. lokakuuta 2015

SINILLÄ SIIVOUS SUJUU


Viime kerralla lupasin paljastaa pitkulaisen mysteeripaketin sisällön. Paketissa oli Hopottajat -kampanjan testimateriaalia eli Sinituotteen SINI Jynssäri ja SINI Tuplajynssäri.

Olen ihan innoissani näistä sillä inhoan kylppärin pesemistä. Ja etenkin sitä lauteiden alle ryömimistä. Yök.

Tuotteet ovat ergonomisesti suunniteltuja, kotimaisia avainlipputuotteita. Tuotteet ovat Sinituotteen Roosa nauha 2015 -kampanjatuotteita ja väritykseltään raikkaan vaaleanpunaisia. Sinituote on nyt kuudetta kertaa yhteistyökumppanina Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanjassa, josta voit lukea lisää täältä.


Lapsetkin innoistuivat jynssäämään kylppäriä. Tykästyin erityisesti varrelliseen SINI tuplajynssäriin. Sillä oli tosi helppo pestä lattia lauteiden alta. En joutunut kumartelemaan tai konttailemaan lattialla. Myös saumavälit puhdistuivat helposti.

SINI jynssärillä oli näpsäkkä pestä pytyn ja seinän väliin jäävä kolonen, hanojen vierustat ja saumat joissa on pinttyneempää likaa.


 

 

 

 

 

 

 

 

SINI Tuplajynssäri

Tuplajynssäri on kaikkien vesipesua kestävien pintojen pesuun sopiva nivelletty harja, jolla on helppo puhdistaa lauteiden ja kalusteiden alustat. Harjassa on suorat reunat ja kalteva harjastus, joten sillä on kätevä puhdistaa kylpyhuoneen lattian silikonisaumat kumartelematta. Harja sopii kaikkiin SINI-välinevarsiin. Kampanjasetin mukana on näppärä teleskooppivarsi. Tuplajynssäri mahtuu lauteiden alle ja kylpyhuoneen ahtaisiin paikkoihin. Harjassa on ainutlaatuinen kaksoisrunko, jolla kuuraus onnistuu myös kalustejalkojen ympäriltä.SINI Jynssäri

Jynssäri on näppärä väline laattasaumojen ja pienten kolojen pesuun. Jynssärin kapea ja napakka harjasosa painuu saumaan ja irrottaa tiukankin lian. Sillä puhdistat myös pesualtaat ja pesutilojen pienet kolot kätevästi. Jynssärissä on ergonominen, käteen sopiva muotoilu, ja siitä saa pitävän otteen. 
 


 

2 kommenttia:

  1. Oi, oi! Tuplajynssäri kuulostaa hyvältä, tuo pienempi jynssäri meiltä jo löytyykin. Tällä hetkellä jynssään laattojen saumoja varrellisella harjalla. Lienee Sini -tuote sekin, mutta jotenkin tuntuu, ettei sillä saa saumoja niin hyvin vedeltyä kuin toivoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä aika näpsäkkä peli. Tulee nyt useammin pestyä lauteiden altakin :)

      Poista